Sunday, February 27, 2011

dedicate them all to me :)

Assalamualaikum.td abah miscall then aku call balik.hehe.kaklong yg angkat,abah suruh tpon.smlm kan aku jln2 pegi sp(sungai petani).boleh pulak abah suruh kaklong tanya aku.."abah tny keluar jln2 smlm x beli bj The Beatles ke?" haha.aku gelak jek,sbb hari dh beli 2 helai bj The Beatles.kau boleh nak je beli tp sbb nak najet duit.saboo jelahh.dan tetiba aku terigt one memories ni.time tuh aku form 2,time cuti skolah laa.time tuh aku suka gila lagu The Bee Gees ni WORDS tajuk dia (ada lagu ni dlm blog)..pastu ckp lah ng abah sbb ni kan lagu2 lama.time tuh internet pun bukan reti guna sgt pun.nak dwld x dpt,nak cr lirik pon x dpt.sampai lahh satu hari ni,aku tgh tido(bgn lmbt la ni).abah kejutkan aku n kasi a piece of paper with...

Smile an everlasting smile, a smile can bring you 
near to me.
Don't ever let me find you gone, cause that would 
bring a tear to me.
This world has lost its glory, let's start a brand 
new story now, my love.
Right now, there'll be no other time and I can show 
you how, MY LOVE.
Talk in everlasting words, and dedicate them all to 
me.
And I will give you all my life, I'm here if you 
should call to me.
You think that I don't even mean a single word I 
say.
It's only words, and words are all I have, to take 
your heart away


yes he gives me the lyrics.suka gilaa kot time tuh.but as time passed aku pun dh lupa psl lagu tuh.lyric tuh pun entah ke mana..:'(..hmm.but now semua rasa tuh dh dtg balik.dah aku x kan lupa.bye..


next post nak cerita psl aku,aween,timan, pak guard,4R and GAME???lahh..:p

No comments:

Post a Comment