Thursday, March 31, 2011

if only i have one more day with you.

Assalamualaikum.ok aku tahu esok aku exam malaysian studies but i can not get off this feeling.that is bercampur baur...

pertama..aku happy speechless terharu gila ng seorg kwn aku ni.aween..let me write msg yg dia bg(to jannah in future,this will be the best memories ever u get from a friend).

Dear gen,hehe.Sorry to interrupt. Saje je ni.gen,nnti if free,tgk tau cerita ni 'if only' jennifer love hewit berlakon.please3. Youtube ke download ke,tgk pls cerita tu bila2 hang free.nnti if dh tgk text aku kay.
 dan aku reply :
Erk?ween.psl pe cte tu.?boleh explain knape aku rasa terharu n sedih dpt msg kau.?haha.thanks anyway.for u i'll watch.:')
dan kemudian dia reply:
Hang sdih dpt msj cek sbb hang tau yg cek ni syg kat hang,and cek tk penah lupa kat hang pon,ni cek igt ja nk share favorite ceghita cek kat hang.pasai tu hang sedih.hehe.
hahaha.aku gelak je bahasa kedah campur english ni.but seriously aku terharu gila.sbb it's aween ok.aween.thank you thank you thank you aween.by sharing your interest with me after 3 years of being seperated,make me believe you are real.bkn psl cerita bkn psl msg yg klaka.but for u to remember me is more than enough for me to say that you are one of the awesome friend that i ever met.aku x kan lupa msg kau yg dolu2..gen KAWAN SAMPAI BILA2 YA...i love you for that.if only u are here.:')


kedua...td ktorg ada lab pharmaceutical inorganic chemistry,and something unpredictable happened to our group..td others member lahh yg buat.time boiling dia masuk kan 10M of sulphuric acid dlm boric solution.10 molar ok?then its explode..dh le aku dkt gila ng tempat kejadian..Alhamdulillah xde pape yg jadi.abah call td ckp kelas apa.aku ckp lab.then dia suruh hati2 ng chemical ni.cm tau2 je something happen.aku terus cerita kt dia.huhu.ouh cuak gila kot.but i know that girl yg buat experiment tu lg cuak.dugaaan :'(
http://www.emocutez.com

ketiga...call mak sbb ptg td dia call but aku kt lab..mak tny pendapat aku utk pindah n9 balik.wuwuwuw.speechless aku.aku kata batu pahat dh selesa.dekat ng bandar lg senang.but aku tahu mak sebenarnya bosan duduk bp.sbb x ramai kwn.kalau kt n9 org2 kampung ramai knal.huhu.mmg aku shocked gila kot bila mak dlm nada serius nk pindah n9 balik.hmmm.tulahh kisah aku.esok aku nk exam.aja2 fighting jannah
http://www.emocutez.com

doakan ya.bye :)



Wednesday, March 30, 2011

hye i am belieber.

30 MARCH 2011
WEDNESDAY
9;27 pm
officially i'm belieber
pernah x korg benci gila kt seseorg but at the end korg suka gila kt dia.
now its happening to me.well yes i'm belierber now.there is no damn for this feeling.instead i'm proud to be a fan of truly inspiring person.korg bacalah journey of his lfe.sgt2 inspiring..aku kagum gila.after all the rough time, he is now a superstar at the young age.and yes,never say never :)

 bye.see u.
and yes pray for me..in whatever thing that i do.
wink2.


Monday, March 28, 2011

alamak cuaknya.

Assalamualaikum.
wehee.td time kelas biochem aku kena tanya siap berdiri lg.and i was like...
http://www.emocutez.com
dn memandangkan ada 2 org melayu je dlm kelas tuh.aku terasa 100 mata dlm kelas tuh memandang ke arah aku..tp in the same time aku terharu gak ng lecturer aku tuh...ikuti perbulan kami..

lecturer :yes u,, can u explain about arginine.?i know u can.
me : me?(aku pun bla2 lahh smbil dibantu juga oleh lecturer)
lecturer : ok.good explaination.

ok.aku ni mmg x boleh..bila org ckp menda2 baik kt aku (bkn pujian yer,dia mcm ayat2 supportive) aku mesti rasa terharuu.hilang semua rasa cuak.rasa rendah diri...uhh.it was nice actually .thanks DR.SRIDEWI.i will remember this day..and your word.to nujannah azizan.YES YOU CAN!!!

http://www.emocutez.com


anyway aku tgh tgk citer merlin season 3..best ouh.suka morgana even dia jht cmner pon.hehe


(berharap morgana ng arthur even gwen dh ditakdirkan jd queen of camelot.damn!)

go merlin.weheee.i love MERLIN!
bye.

Saturday, March 26, 2011

fly me to the moon.

http://www.emocutez.com
yes cmtuh lah keadaan aku.sejuk gila kedah yg panas ni sbb hujan.
act post ni xde apa2.
ada sesuatu yg aku nk ckp tp x semua boleh diluahkan.
ada harapan yg aku nak capai tp x semua harapan itu destiny.
dan aku x mampu berkata apa2.
silence is the best way.

dan bila mood cmni dtg..lagu2 from you're beautiful slalu jd peneman.
aku suka lagu fly me to the moon ni.
lagu ni act lagu omputeh.Frank Sinatra.klik dh kalau nk dgr yg ori.
aku baru jek tahu time tgh usha2 video kt youtube.
not bad lah the original song.and well i love old songs and music.evergreen gitu.
tp lagu ni x top sgt dlm cite you are beautiful.but best ouhhh.


layannnn.




and lagu what should i do ni mmg popular.layann lg.





uhh rindu citer ni,even storyline cite korea typical.hmm.but the songs are superb :)
bye.

http://www.emocutez.com

Thursday, March 24, 2011

???sikit punn aku x paham.

tetibe lidah terkelu,jantung berhenti berdetak,masa berhenti berputar,aku x mampu bernafas.dan ini bukan pertanda aku jatuh cinta.tp...

dan sebabnya adalah spm results..yes spm results.pelik org yg xde sijil spm langsung pun boleh move and idup bahagia.dan dia selamat.(betulkan saya jika tersalah)
dan aku rasa sampai bila2 punn aku x kan faham kenapa org nak bunuh diri.x yah susah ok sooner or later kita akan mati juga.we'll never know apa yg baik akan dtg di masa akan dtg.as always yes aku x faham sbb aku xde kt situasi dorg.but entah lahh.x paham dan terus x pahamm.semoga Allah mengampuni doa dia dan seluruh umat Islam.Aminn.

http://www.emocutez.com

virus2 cinta bermekar di pendrive ku :)

yes it is td tengah semangat aku nk usha assignment computer tetiber.damn!pendrive ada virus.virus2 cinta gitu.
http://www.emocutez.com
waaaa :'( mmg td mcm nak mencarut je..tetiba si chrome jugak buat hal.berapi ouh.terus homesick aku.
then call mak n abah.abah suruh beli pendrive baru terus.hahaha.
ni virus dr lab la ni..dh laa lab td mcm2 kena tanya.mmg tercabar jiwa aku sbg bdk pharmacy bila dia
kata ktorg kena expert dlm calculation.jgn depends on calculator je.sentap ouh.ok sir i'll promise u that one day i'll be the good pharmacist that u ever meet.haha.insyaAllah.
tp mood aku dh lari sikit.kalau time td kau post this blog.mmg mcm2 emosi lahh yg keluar.
alhamdulillah time heals,which sometimes we never realize it.
huhu.ok skrg tgh gila lagu cn blue and tvxq.
one reason aku boleh tersenyum.
life is good kan,apa2 benda yg buat kita marah,
psati ada benda lain buat kita happy.
hehe.

(from tunblr dr video BEFORE U GO-TVXQ) 
nilahh oppa aku.wakaka.*pengsan
to kaklong sabar ye den ni mmg dramaqueen.
tgk lah ye video tuh.changmin punn hot.

and

not to for get.
CN BLUE.sapa berminat sila lahh dgr 12 new songs of them.
 intuition
love girl
imagine
i dont know why
eclipse
lie
one time
just please
wanna be like you
ready n go
thank you
one of kind

best ouh lagu2 dia n yg aku bold kan tu my current favorite lahh.hehe
skrg tgh into this jong hyun.dia ni 2nd vocalist n guitarist cn blue.huhu..cool.

but yonghwa ttp di hati 

you are awesome boysss.weheee.

tetiba terigt the reason suka yonghwa n cn blue.
thanks you're beautiful.
this addiction make me happy though in rough time.thank you

last but not least

rindu cite ni.yong hwa is way too coool.erghh.


ps:post ni mungkin kelihatan gedikk.but i'm happy.so x perlu lah ya.this is my minat.aku x kacau yours so jgn nk condemn mine ok?accept differences.
and kepada diri sendiri juga,x payah nak condemn minat org lain.
(sory rasa byk buat salah kt org lain)


hilang terus kisah virus2 cinta aku.hmm.

Sunday, March 20, 2011

apa dah jadi..



aku tgh gila lagu ni


and that smile that smile that smile
erk?die..
http://www.emocutez.com
kawaii

http://www.emocutez.com

bye.
doakan aku rajin2 blaja.

Saturday, March 19, 2011

that should be me :')

http://www.emocutez.comhmm dh lama aku teringin nak post benda ni.dah lama..and byk harapan impian dan keinginan aku x tercapai..tp benarlahh Allah dah bg kita lebih dari apa kita harapkan.and i have no right to argue or being x bersyukur.how i wish i can be as positive as i can..so i can give my strength to others with confident and  without and hesitation.dan aku yakin 101% semua org ada harapan imipian keinginan or what-so-ever you call it.to be easy it is a dream.impian ni mudah.kau xperlu jd jutawan,kau xperlu jadi mark zuckerberg,kau x perlu jd angkasawan dan kau x perlu jd justin bieber.to be who are you is more that enough to have just A dream.yeah..tp dream is not destiny.that is what i have learnt after so much pain before.dan org akan tny erk?kau penah pulak rasa pain..yes kenali lahh akuaku lebih suka mendengar dari bercerita..dan that is soo ME..:)..dlm byk2 dream yg aku ada..ada one dream ni yg keep coming into my mind lately..aku nak pergi tempat yg ada empat musim.and to be exact tempat yg ada salji.aku x leh lahh nak gmbr kan perasaan ni..to those yg blaja kt overseas or pernah pergi lucky you lahh.cause something that you have is nothing but somehow it is a world to the others..entah entah entah.but i hope this dream can be my destiny.i can wait 5 years 10 years and my whole life to be there.ok bye



  and 


(it supposed to be I instead of we hmm)


ps; fyi i hate justin bieber..really hate but his story-life taught me.never say never.try to remind myself whatever he is i still hate him
*i wish i don't lie.hmm

and i love his song tooo.how could it be??damn!arghhhhhhhhhhh!:'(
but thank God he got new nice hair and his manly-man-voice-to-be...and the minute of 2;45 of this video caught my eyes.

it is a sign that i'm his FAN?? :O ohh noo!

Friday, March 18, 2011

exam oh exam.

http://www.emocutez.com
exam communication skill yg sepatutnya 1 hour and half aku jwb dlm masa 7 minit je.tp 30 minit kemudian lect dh kutip kertas jwpan(mungkin sbb semua org dh nak keluar) lgpun, kt kelas lecturer bg tahu soalan apa yg masuk(*sebijik) dan jwb punn in point form.aku rasa soalan tuh bdk darjah satu boleh jwb.mmg serius senang.Alhamdulillah...i wish all core papers like that in the final soon.biochemistry-microbiology-pharmaceutical inorganic chemisty-comp&statistic :).hmm.smlm borak2 ng dorg terfikir..life ni makin hari makin hard.
apa2 pun hopefully after this when people ask me "HOW's LIFE?"
i can answer back....................


LIFE IS AWESOME!i wish i could
bye world.

http://www.emocutez.com



all upcoming and previous pics credicted to google & tumblr

Wednesday, March 16, 2011

hampeh day =.=



hai apa khabar.?thanksss anda anda dan anda yg sudi membaca (bajet aku ni blogger popular jap.wakaka)ok just now exam biochem..and as expected susah ler...saba jelahh nasib baik ada TCA cycle keluar.kalau x keluar langsung apa yg aku work hard on..mmg aku rasa nak gigit je kertas exam tuh..haa dh pic kat atas tuh mmg laa ada kaitan ng hari hampeh aku..first psl buku (ala2 biochem exam la) first hampeh.and second, igt x post aku My Hanazawa tuh.yg aku ckp psl nuclear bla3.rupa2 nya benda tuh x betul pun.hah!aku ni dh la jenis x suka forward2 msg..tp sbb ni cm serius aku pun forward la kt fb punn.tgk2 anak2 negeri sembilan post SOMETHING,ha sila2 lah klik and baca.wakenabeb betol lahhh. again second hampeh terjadi kat aku.argghh.yeah conclusion mmg kena dpt kesahihan sesuatu berita ok.
ps;hopefully xde lg bende hampeh berlaku.apa2 pun bersyukur lah Jannah.
Alhamdulillah 
http://www.emocutez.com


hate to say this but aku rasa malu pulak jd rakyat malaysia..hope semua ni akn terungkai...


smpi keluar kt CNN.cmner aku nk ckp aku bangga jd anak malaysia...???
hmm...my baaaddddddddddddddd.:'(

Tuesday, March 15, 2011

secret garden.

haha.this story killing me.tgk story line punn dh excited.x sabar nk habis exam.boleh khatamkan secret garden ni.haha.well this song is soooooo nice.So do the lyrics.enjoyy.THAT MAN.:)

http://www.emocutez.com
ps: Please give your son to me! I will take responsibility and make him happy.
Gil Ra Im*(jumpa kt tumblr..pompuan dlm citer ni mmg coooool eh?)



My Hanazawa..

haha.without any raesons i post this.
isn't it cool.erkk i mean super cool.
and yes he's save there but i dont know if he's affected with some sort of nuclear explode.
anyway lets #prayforjapan.
it's getting worst there.
bye.

誕生日のお母さん :)

http://www.emocutez.com
Assalamualaikum
Happy birthday to Pn.Noorinsa Abd.Majeed.
alhamdulillah sbb Allah masih panjangkan umur mak.:)
maaf sbb jannah byk sgt buat salah.
semoga hari2 bakal mendatang x sesusah hari2 yg lalu.

sory x de gmbr lain.sy xde dslr..mahupun fon berkamera.haha.
again mak happy birthday.saranghae..
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

Sunday, March 13, 2011

Fairytale : Beauty and the Beast.

hye Assalamualaikum :)
ok now dah hari ahad..dan esok dh mid term...dan aku pulak still mcm.....
http://www.emocutez.com
haha.entah lahh.xde pulakk rasa cuak ke ape..bajet dh perfect je study tuh.entah pape adelahh.tp serius aku mmg dilahirkan sebegini..byk cool dr gelabah..bkn nk puji diri tp tulahh benda yg sebenar.and sometimes being too cool pun susah..buat aku x aware ng keadaan sekeliling and if i'm hurt inside nobody will ever realize.haha..whatever it is i'm trying my best to do it.yes my best but sometimes it didn't go as what i want.but siapa pulakk nk menidakkan rezeki..

oh..Alhamdulillah settle gak keje entrepreneurship tu even baru tahu hari ni yg esok kena hantar.thanks lahh to group members yg beri kerjasama.i love u all.haha

anyway tajuk entry tuh sebenarnya berkaitan ng kita2..masa kecik aku pernah terfikir..kita semua ada mata, ada hidung, ada mulut, ada telinga tapi kenapa muka kita x sama eh..semua muka lain2.except twin lahh.hehe.aku berfikir dan berfikir..dan bila dh besar sikit aku paham sbb dia.sbb ada org mata bulat ada mata sepet dan sebagainya,tp aku x dpt gak cari reason kenapa semua org mata sepet punn x serupa..hmm tu lahh kekuasaan Allah yg aku sendiri masih berfikir..aku pasti jawapan dia ada tp aku yg x tahu..siapa tahu share2 lahh ye ng aku.hehe.dan sebagai manusia even kita semua ada mata ada hidung ada mulut yg sama tp still ramai org suka yg cantik yg handsome dll.untunglahh The Beast yg dpt jumpa Beauty sbb x semua org se'lucky' itu..kenapa ada semua perbezaan tuh?sbb sedap mata memandang kan?apa2 punn aku nak nasihatkan semua including myself yg semua tuh xde apa2 kt mata Allah..stop discriminating others lahh.semua tuh x ke mana..dan ini membuat kan aku terigt Japan yg baru2 ini dilanda gempa bumi 8.9 magnitude..negara yg begitu aku kagumi pun x mampu nak melawan kuasa Allah.mak ckp "doa byk2 Allah dh bg amaran."so people even japan pernah menjajah negara kita,jgn lahh kita berdendam..#prayforjapan



Hanazawa Rui..i hope u are save.wakaka.entah pape akn aku.but he's my idol

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ps : jgn lupa doakan aku dpt jwb exam esok  dan seterusnya.bye~

     http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

Thursday, March 10, 2011

arghhhh.this is what we called boredom!


hey hey hey hey hey
apsal ni boring gilaaaaa.x suka gila ouh..nk cntc kwn kt fon rasa mcm kacau dorg plak
plus nk msg sape?nak cerita apa?adoyy gilaa lah perasaan boring ni boleh membunuh.
ha.kan dh entah pape ayat tuh.nasib baik lahh dh hari khamis kalau masih hari isnin ni mmg
aku beli tiket balik rumah terus,kt rumah ada tv,boleh mkn byk3..tp hari khamis menyebabkan exam
semakin hampir.arghhh persetankan itu..biar cepat exam habis..biar cepat2 sem ni habis
i not belong to this world,i just a visitor.
waaa.:'( apsl aku tercampak kt sini(feel bad again being x bersyukur)..
ok2 xpe now it's MARCH then APRIL then MAY then HOLIDAYSSSS to the max.
wakakakaka.but2 ada final lahh di situ ye.to make it sounds good no need to put it there.
yes i'm looking foward for the  holiday.
although i know being too long at home...the happiness feeling will transform to boredom again.
but again persetankan.hope it going to be the most best holiday ever.hehe.

tapi tapi dan tapi lagi aku masih lagi di dalam march..ya aku  masih lagi di bulan march.
bye.

no matter how much you consider...

ohh3.dh hari khamis dh ke?cepatnya masa berlalu(as i always said).cepatlahh 2014 datang..cepatlahhhhhhhh...hmm isnin dh start exam,dan aku punya progress..entah lahh.baca2 tp entah ingat entah tidak.mid term je pun,exam pun sejam..chapter yg masuk smpi 15 ,21 etc..adoyyy.sabar jelahh.."aloooo note smlm kite temankan awak tdo...nti awak temankan kita kt exam hall ok?"damn...how i wish it can...dan yes skrg nak tulis kt blog mcm teragak2 sbb skrg dh ada beberapa org follower,nti time emo2 tlis kt blog.ada org tanya..kau kenapa.?ok x?..thanks for the concern but somehow i just need my time for myself.jgn kesahlah apa aku tulis.apa aku rasa.aku cuma manusia biasa yg ada bermacam2 perasaan.dan kenapa semua tu berlaku,biarlahh.sbb aku pasti sooner or later semua tuh aku berlalu..masa akan tolong aku.but bila org tanya2 ni i feel a little bit uncomfortable sket..rasa bila nak tulis,nti ada org terasa(pdhal ckp psl org lain),ada pulak yg tny kenapa..so to be save all the emotional feeling of mine,i just wrote back on my diary..diary dr 2009 tp smpi skrg x habis2 lagi helaian dia.what a good friend..still there for such a long time..jika umur ku panjang aku nak 2014(nti dh 2014.nk 2011) as always manusia mmg susah nak bersyukur.and that's me.sekian.bye~


cantik kan hutan ni.aku berharap aku berada di sana skrg.
udaran yg nyaman bersama dgn kabus2 pagi.
sungguh tenang..:)
and Subhanallah.

Tuesday, March 8, 2011

when my dad starts blogging..:)

Assalamualaikum.
my ABAH starts blogging.
hope your battle for music gonna be successful as The Beatles.hehe.
amin.

no one can hear you better than Allah.

rhythm of love...

my current addiction.susah aku nk suka lagu omputeh ni except lagu2 yg lama.everlasting gitu..but this song is..is..is just  nice lahh. i love it..


ps ; susah gila nk cri tajuk lagu ni..last2 aku taip lirik dia kt google.sabaaa je lahh.tp berbaloi.sbb lagu ni besttt.:)

Sunday, March 6, 2011

i was born on 14 January 1991..but when is the date of my death?

assalamualaikum..
today is sunday..alone is better but somehow quite boring.i already watched i am number four yesterday and that movie was cool.hehe.hmm lagi seminggu lagi nak mid term,cepat je masa..(which i guess all people think the same too)..and tajuk entry tuh knape n mengapa begitu..entahlah eh tiba2 je rase nk tulis cm tu after dgr one song ni.bila aku tanya korg "Kau tahu x bila tarikh lahir korang??" and mesti korg jwb..."mestilah tahu..ape lahh birthday sendiri.x kan x tahu" ok2 bila kau tanya"Korang tahu bila tarikh mati korg?x kan x tahu tarikh mati diri sendiri kot"haha.trying to be sarcastic here..no lahh.hmm even org slalu ckp psl topic ni but bila diri sendiri yg berckp rasa ada something yg buat diri realise,x takut ke mati??entah lahh most of my posts ditujukan kat diri sendiri supaya sedar diri sikit.supaya aku x jatuh dlm dunia yg indah tp penuh racun ni.semoga Allah sentiasa menjaga aku keluarga dan kalian semua.amin.

ps : Doakan aku rajin2 blaja ok?bye.            

Friday, March 4, 2011

the making of........................Friendship.

Assalammualaikum..
hmm today aishah dh habis foundation and baru je balik ng kak sarah skali.mak ude n pak ude jemput.hmm..semoga perjalanan and hidup kalian diberkati oleh-Nya.hmm td br tgk citer nanny McPhee.best jugakk.then time bkk fb tuh dpt laa one msg kt fb chat.haha.ok bukan nk prasan kt sini but aku just terharu bila one chinese guy cousemate aku ckp....
haha.sbb dia ni duduk dpn aku kt time kelas.mmg klaka lahh dia ni.nmpk cm tah pape but pandai!bdk jpa lagi tuhh.and lately aku cm dh boleh masuk dlm community tu.best sbb dorg cool,xkedekut ilmu and friendly.although not all of them lahh.hmm,kaklong balik 9 march ni.goodluck for your exam long.ok2 next week study week seminggu (but in schedule it's called mid-term break)pfft.sabar jelahh,
anyway world do pray for my journey in this PHARMACY'S STUDENTS life.hehe.hope i can do much better than previous exam..although through this life ada org yg pergi,tp i believe biarkan lahh sapa2 yg nak pergi,sbb still ada org yg dtg dlm life kita..appreciate all is the best way.bye then.:)

Wednesday, March 2, 2011

thank you Allah.:')

it is awesome video.just watch.:')
may all of us be a grateful servant.
amin

i owe this life to You...Ya Rabb

David Gallo shows underwater astonishments | Video on TED.com

Assalamualaikum.ok td sedang syok aku online2 terjumpa lahh one video ni.seriously mmg mengagumkan sgt.terasa begitu kerdilnya diri ini.kadang bila tgk above video,perasaan aku yang mengatakan walau sehebat mana pun teknologi masa sekarang or in the future,x ada apa2 yg mampu melawan kuasa yang Esa itu semakin dan semakin kuat.Subhanallah.video ni dh berulang2 kali aku tgk.especially the last part.that is extremely awesome.Subhanallah Subhanallah Subhanallah.tu jek yg aku boleh ckp.dan aku terasa makin byk lg yg aku x tahu psl ilmu dunia ni.dan benarlah,kalau dihitung semua ilmu2 manusia kt dunia ni,perumpamaannya seperti setitis air dr lautan.hmm.aku berdoa semoga semua ilmu yg kita peroleh halal dan diberkati.aminn.dan janganlah menyombong if kita tahu pabila org lain tidak tahu.ok?peringatan utk diri sendiri juga.hmmm.ok2.for those who read this,it is a must for you to watch this video.no matter how long your system will loading or buffering.you won't regret by watching this(i think so,if you are nature lovers)..bye :)

ps: kalau korg nak tgk,sila lah pause my music kat bwh ye.thanks.enjoyyy.


Tuesday, March 1, 2011

they colored my life :')

hai.today nak cerita one of memorable story of my life.
kisah waktu f4..last day of that heavenly year.and it was really2 last day.
time tuh kelas semua dh kosong and dikuncikan..so memandangkan aku aween n timan balik lmbt.
so ktorg nak g kelas lah guna comp(time tu cc kt skola x de lg)..kelast ktorg first floor.
tapi cmner erk kelas pak guard dh kunci,tp kelas sebelah mmg x boleh kunci.hmm.
lgpun comp kelas sebelah xde "kertas kerja" ktorg tuh.
cmner?cmner?cmner?
last skali timan ada idea,dia pergi kelas sebelah n panjat tingakap masuk kelas ktorg.
wakakaka.so dr dlm dpt lahh dia bukak pintu kelass ktorg.yahooooo.
tp apa benda yg penting sgt eh smpi ktorg sanggup buat cmtu?
"kertas kerja" yg ada dlm comp tuh?
..................................

wakakak.ni lahh kerja ktorg.nak main game.ish3..bila pk2 balik aku pun x paham kenapa sanggup buat cmtu..lebih baik duduk diam2 tunggu abah dtg jemput.hehe..haa,tgk syok2 main,pak guard dtg.dh lahh dgn x pakai tudungnya(sbb ktorg skolah perempuan,waktu skolah je pki tudung dlm kelas)..hehe.tp aween pandai2 la bg alasan,kata nak amik brg.hehe.gilaa lahh.aku igt btol mende ni.hanya sebab nak main game...dan yg pasti aku merinduinya <3


ps : my BIG BANG is back.love towards them become more and more..you go BOYSSS :)