Tuesday, March 1, 2011

they colored my life :')

hai.today nak cerita one of memorable story of my life.
kisah waktu f4..last day of that heavenly year.and it was really2 last day.
time tuh kelas semua dh kosong and dikuncikan..so memandangkan aku aween n timan balik lmbt.
so ktorg nak g kelas lah guna comp(time tu cc kt skola x de lg)..kelast ktorg first floor.
tapi cmner erk kelas pak guard dh kunci,tp kelas sebelah mmg x boleh kunci.hmm.
lgpun comp kelas sebelah xde "kertas kerja" ktorg tuh.
cmner?cmner?cmner?
last skali timan ada idea,dia pergi kelas sebelah n panjat tingakap masuk kelas ktorg.
wakakaka.so dr dlm dpt lahh dia bukak pintu kelass ktorg.yahooooo.
tp apa benda yg penting sgt eh smpi ktorg sanggup buat cmtu?
"kertas kerja" yg ada dlm comp tuh?
..................................

wakakak.ni lahh kerja ktorg.nak main game.ish3..bila pk2 balik aku pun x paham kenapa sanggup buat cmtu..lebih baik duduk diam2 tunggu abah dtg jemput.hehe..haa,tgk syok2 main,pak guard dtg.dh lahh dgn x pakai tudungnya(sbb ktorg skolah perempuan,waktu skolah je pki tudung dlm kelas)..hehe.tp aween pandai2 la bg alasan,kata nak amik brg.hehe.gilaa lahh.aku igt btol mende ni.hanya sebab nak main game...dan yg pasti aku merinduinya <3


ps : my BIG BANG is back.love towards them become more and more..you go BOYSSS :)




2 comments: