Tuesday, February 15, 2011

angin perubahan :)

hye.ni tgh skype-ing ng AIDA ADHA ni.
tgh syok2 aku dgr lagu ni.
tudut(bunyi skype).
hehe.die ckp lagu ni favorite die.hehe.
act kan aida,aku tau ni fav kau,
sbb dulu aku ada buat status ni.
then kau ada ckp ni favorite kau.hehe.
then,TIBA2 keluar satu ayat ni
die kate
"I MISS YOU GEN".waaaa :'(
kan aku dh ckp dulu aku terharu kot if org rindu aku
i miss u more lah wei.
nak cerita kenapa aku rindu kau..??
mmg berjela2 story dia.
hey u be strong eh.sbb kau kwn aku yg bermakna.
aku nak ckp byk punn x boleh.bye.
doa byk2 ye.i love you.
ni AIDA ADHA.kawan aku..cool kan dia.:)


ps : rindu jojo.di mana kan ku cari ganti :'(

No comments:

Post a Comment