Tuesday, February 15, 2011

little thing called LOVE

Assalammualaikum x jawab dosa,kalau jawab SAYANGGGGGGGGG...haa ni dah terpengaruh ng AnwarHadi lahh ni.hehe.anyway dia mmg best pon.haha.ok2..cop2,apsal aku nak ckp psl love,ni..ewwwwwwwww this is not my type..hahaha.ok idea ni tetibe dtg bila aku tgh makan biskut hup seng cicah dgn nescafe.hmm..aku just terfikir one thing pasal love ni.yeah2 aku tahu love in universal.cm aku,aku love sgt kat binatang n baby.tp bila ckp psl cinta ni org selalu terbayangkan relationship between lelaki n perempuan.ok2 x kesah lahh korg nak bercinta ke apa.tp kadang2 aku terasa kesian lahh kaum hawa  iaitu kaum aku sendiri..bercinta macam dunia ni dh xde org lain dh.hmm...bila lelaki ni dh curang,post kt fb,bengang2 n _________is single.nti dh bape minit kemudian._________in relationship.hmm..x faham aku.mungkin mende ni main2 je bg mereka2 tuh.but sama2 lah kita fikirkan harga diri kita.jgn lahh letak smpi serendah itu..n mungkin ada di kalangan korg ckp.."ckp org nanti dia yg lebih2"..huh.aku pun x nak ckp lebih2,nti kena kt batang hidung sendiri,x ke malu tuh.minta2 laa dijauhkan.semoga Allah menjaga hati aku and seluruh kaum hawa dari permainan cinta.ingat simpanlah cinta korg tuh utk suami korg.your bf belum tentu your husband kan.x salah nak bercinta tp pandai2lah beserdehana and jaga diri ok?:)



ok quote kat atas ni always and always be my favorite.bkn psl ego sorg perempuan tp sorg perempuan yg tahu menjaga harga diri.
so marilah kita sama2 abdikan cinta kpd Allah.:)
memandangkan hari ni MAULIDUR Rasul aku dedicate one song utk semua.ok?
semoga kita lebih menghargai pengorbanan yg pernah Baginda lakukan.
Subhanallah.
be happy dan jagalah diri kita.ok?bye.assalamualaikum
with love,ME :)



ps:jgn lupa doakan aku belajar rajin2 ok.

No comments:

Post a Comment