Friday, February 18, 2011

blackberry?apple?bkn tuh buah ke?


hey apa khabar.hehe.meh2 sini dgr citer baru..owh ape kat atas ni..ouh phone.ade lagi ke dijual?entah.ni phone zaman bila tah.hhaha.dan aku pakai phone ni,tp ade kaler lahh(up sikit)haha.knape?sbb phone lama dh rosak,even x canggih mana tp lagi canggih la dr yg ni.knape2?x teringin ke nak beli phone baru.?up-to-date lahh sikit.haha,yeah2 as remaja aku pun teringin gak laa nak ada phone yg canggih2 ni.ada kamera,ada mp3 and mcm2 ade.tp phone kt atas ni boleh msg,call n main game je.hmm.tp knape aku x nak tukar phone eh??
.........................................................
huhu.act aku ng phone ni xde lah ngam sgt,kalau cuti tuh mmg bye2 phone..la.first phone aku ada pun time dh habis spm.sukaa wooo ada phone sendiri.hik3.mula2 excited laa dh lama2 "mak nmpk x phone jannah."bla3.pastuh dh byk kali jatuh2.terus rosak phone aku tuh.i'm sorryyy .last2 aku cilok phone abah yg aku gune skrg.hehe..abah pun dh pakai sony (tp kena elokkan sbb rosak,phone aku ni x pnh pulak rosak.haha).aku??tp tuh duit abah,suka hati dia lah nak pakai blackberry ke ape ke?tp aku nak demand2 mana boleh,duit mak abah kasi tuk blaja pun dh cukup byk.ni nak phone canggih2 lah.byk cantik.tp kalau dpt apa salahnye.haha.yes2,itulah reason aku terus dan terus je guna phone what abah called it as phone-batu-bata.sbb dia kebal gilaa ooo.jatuh lahh seratus kali,maintain cun je.hehe.nak beli phone guna duit,kalau guna duit sendiri x pe gak.lgpun aku kena sedar diri gak.AKU BUKAN ANAK ORG KAYA.nanti dh keja baru boleh nak demand2.duit sendiri kan..jadi marilah kita sama2 bersyukur and ucapkan terima kasih kat phone kita walaupun dia x cantik.i love u phone :)."nti kita blanja awak makan TOPUP ok.?awak suka kan..?":p..hmm.although kawan2 aku ramai guna apple blackberry or apa2 je lg.aku x kesah,sbb phone aku lagi cantik.x ke??hehe.bye :)





post ni xde kaitan dgn yg hidup mahupun yg mati.sekadar isi hati penulis.ok?chill


lepas ni i hope ada lah org buat phone jenama durian.
kebanggaan rakyat Malaysia,

No comments:

Post a Comment