Monday, February 21, 2011

SEJAUH MUNGKIN.

Assalamualaikum...hmm,first of all,aku nak share one song yg always and always aku suka..tajuk dia pun aku suka.but lirik2 yg ada cinta2 tuh mmg xde kaitan ok..lagu ni aku nak tujukan kat situation aku sdr dulu smpi skrg.aku terasa mcm nak lari sejauh mungkin
hmm..smlm aku skype-ing ng Aida Adha..huhu.mmg lahh mcm2 perasaan yg ada.terharu gilaaaaaaa sebab of this...

serius aida terharu gila.sedih pun ada.dh lah td aku mimpi jumpa kau kt skolah.and b4 kita nak amik gambar sama2..aku ada ckp "lepas ni kita pegi lab eh?tgk memorable place tuh"..tp x sempat sbb aku dh jaga di tidur yg lena.hehe.so sad...hehe
dan lepas tuh pulak yg aku rasa terkejut and klaka gila2 bila....
hahaha.kau eh aida rupanya..mcm2 kau.suka eh buli aku,??lupa pe aku dh 20 kau baru 19..wakakaka.
hmm dan td jugak mimipi psl emak..sedih lahh.aku nangis kot in that dream.aku pasti gila aku menangis.semoga Allah sentiasa melindungi Noorinsa Bte Abdul Majeed.Aminnn.

hmmm.dan last one aku nak story psl one of my friend.amy najwa..dia ng word comel mmg x boleh pisahkan sbb dia mmg comel pun..:).although ktorg rapat cmtu2 je tp aku syg wei kat dia.aku rasa ktorg semua boleh jd rapat gila if time f5 ktorg still ngam lagi..to Amy Najwa..aku hope kau happy2 slalu and aku syg kat kau ok?jgn lupa tuh.ok?
(sory amy amik pic ni kt fb.)

huhu dan tidak lupa juga kat family.I LOVE YOU SOOO MUCH.if only you could ever know.
dan2 semua yg bergelar kawan aku.aku syg korg..Dato' Fazillah Kamsah pun ada ckp org yg lahir bulan januari ni setia dlm segala-galanya and yes I admit it :) bye

No comments:

Post a Comment