Saturday, February 5, 2011

Dia..Syamsul Yusof :)

hye.haha.ok mmg kelihatan x bermotif gitu..tp
aku mmg berniat nak active social networking gitu.
haha.but2 under control laah.sbb lately slalu tertanya kt diri.
"BILA LAH NAK HABIS STUDY NI??bosaaaannn"
huhu.drpd menghabis kan air liur ckp cmtu.baik aku layan blog kan.haha.
even my kaklong je follower die.
dan aku punn start buat formspring.
ok u can ask me anything at
hahaha.aku ni suka bajet ada followers.promote2 lak.
huhu.lantak la blog aku.kesah ape?
ok2 back to the topic..
actually bukan lah jatuh cinta,gila byg kt syamsul ni.
tp i just admire him.haha.dulu aku x sukaa gila kot kt dia.sombong
*sbb pnh nmpk die kt klia.jln menonong je.*
but now i've become his biggest fan.
dan bkn sbb kejayaan citer khurafat atau he looks good in khurafat.
aku suka dia b4 that punn.haha.
apa2 je lahh.
anyway goodluck lah kepada idola saya ni.
semoga kita jumpa suatu hari nanti.
saya yakin,bye.salam.<3

picture;credited to Syamsul Yusof Burn&Soul Facebook

No comments:

Post a Comment