Wednesday, February 16, 2011

dear future-doctor,thanks for the smile

hehe.ok ni tgh mood excited ni.just now i went for lunch.dan memandangkan bdk2 biotech ada speech so aku g lah makan sorg.hehe.then,after i took some rice into my plate i passed the senduk to one chinese guy ni.ye lahh sbb dia dh after aku kan.then time aku passed senduk tuh,dia pandang muka aku, SENYUM and said thank you.wuhuuuuu.ni bukan kes suka ke,jatuh cinta ke apa2 ke.tp serius aku rasa sungguh2 lah terharu and kagum dgn cara dia yg very the sopan..haha.that's nice.although ktorg malay kat sini golongan minority but still he shows some respect towards us.aku main agak2 je dia ni bdk medic.kebarangkalian dia budak medic tuh besar.so,here future-doctor thanks for the smile.i really appreciate that.So,korg apa lagi marilah kita sama2 belajar senyum,dlm Islam pun ckp senyum tu pun satu sedekah kan?x kesah laa if kita senyum org tuh buat muka donno je.kesah apa kan?satu sen or setengah sen pun kita x rugi.ok?



SENYUM SEINDAH SURIA

No comments:

Post a Comment