Tuesday, February 8, 2011

azurin azlan.




hye boyot.it seems so long kan kita x jumpa.
hehe.just now baru je bercomment2 ng kau kt fb.
what a sengal moment.
just sbb word i'm real not fake terus berlarutan comment kita.


hik3.klaka.btw ween serius rindu betul kt kau.
kat dorg semua.mmg korg never be replaced lahh.
hish tp aku x reti lah nk tunjuk kt org kalau aku syg org.
and td baru aku trigt one post kau yg aku rasa mmg
PRECIOUS gilaa. this is it


dan memang aku appreciate gila kt kau wei.sgt2..
aku mungkin x tau cmne background life kau,
camne rase nya jadi diri kau,
apa rahsia hidup kau,
apa keperitan life kau,
mungkin aku x tahu,
tp yg aku tahu kau mmg berharga lahh kt aku.
even ramai gilaa org syg kt kau..smpi kau x nmpk yg aku pun syg kau.
xpe lahh ween.
yang aku nak kau tau aku one of friends kau yg real not fake.hehe
but everything went wrong time kita f5.time tuh mmg rindu gila f4..
tp xpe lah kan..f4 f5.semua zaman tuh dh berlalu.
just harapan aku skrg dpt jumpa korg,borak2 ng korg,mengimbau cerita lama,and tengok bintang2 kat langit time malam2.wah teringin nyaaa.
hari tu almost gila nk jumpa tp mmg kita xde rezeki betul kan?
time aida bg message yg vacation kita cancel,tuhan je yg tahu bertapa hancur harapan aku setinggi gunung tu.hmm.tp xpe,aida is still the best :)
ok lah,aku x nak tulis panjang2.
sebak pulak.hehe.euwww i x suka jiwang2 ni.
hehe.ok2 bye.if one day korg bc ni.
aku nak gtau perasaan aku time dulu-->time aku tgh tulis ni-->and time korg tgh baca ni.still the same.I LOVE YOU SOOOOO MUCH FRIENDS
:)
ps;sory ween curik pic kt fb.:p

No comments:

Post a Comment