Friday, August 31, 2012

My respect to her keep on growing :)

Assalammualaikum. Loooongggggggg time no see. Haha. Last post aku pasal aku nak naik Semester 4 and now aku nak naik Semester 5 and soon I'll be known as Pelajar Farmasi Tahun 3. *Kelasss kau jah*. Hehe. Reason update kat blog sbb aku dah tutup twitter. Dah tak ada tempat nak merepek. So here I am. Well lusa I'm going back to Aimst. YaAllah malas yg amat. And tadi baru aku dpt results sem lepas. Alahamdulillah alhamdulillah alhamdulillah aku pass semua papers. Actually aku cuak dengan paper Pharmaco but again Alhamdulillah aku pass. Bersyukur sangat. :') Okay regarding the title of this post..aku tujukan kepada my one and only kakak..Kaklong. Okay Oktober ni dia dah nak balik Malaysia. And tak lama lagi insyaAllah she'll be a doctor. And I just read her blog. Well I'm so impressed. Belum pun balik Malaysia dia dah tetap kan aim dia for future. To be a good doctor, and her planning to futher her studies after HO in surgery. WOW. Bila compare dgn aku..target aku just nak habis and pass semua exam..then kerja. Aku sangat respect and of course inspired! Nak naik sem baru ni semangat berkobar2. Well I hope dengan sem baru ni aku pun jadi orang yang baru.. To be a better person. Dan menjadi seseorang yang bermatlamat. Yes I should. Thanks Kaklomg for inspiring even you are not realizing it. :) Salam.