Tuesday, February 15, 2011

i'm not an ANGEL.

hmm.hai suka nya lahh aku nak berblog2 ni kan.anyway interesting gak jd blogger ni.hehe.ok post kali ni mmg nmpk cm aku nak condemn org..tp serius bukan itu niat kat hati kecil ni.xde langsung,just terfikir mungkin ni ke reason knape melayu x maju2.hmm mungkin ada org akan ckp "kau tu boleh ke buat melayu jadi maju..bla lah".tp xde kot org ckp c,tu.it's probability.boleh jadi 1 boleh jadi o.5 dan boleh jadi 0.yes2 kebarangkalian.td tgh tgk2 fb 'tersayang' tuh.terkeluar lahh kat news feed ni.mungkin lahh dia tgh marah,but i think no need kot nak post kt fb ckp BA ALIF BA YA kat org yg dia marah.hmm ni kena belaja netiquette ni.hmm..diingatkan bukan niat hamba nak condemn org..i'm not an angel yg x pernah buat salah.tp x salah kan kita saling menegur.tegurlah cara yang berheman supaya org boleh terima.and terima lah teguran dgn hati yg terbuka supaya kita boleh maju bersama2 ok.?lepas ni tak mau lagi ehh ckp2 or tulis2 guna perkataan kesat ni.x de faedah pon.maafkanlah jika ada yg terasa.post ni jugak ditujukan khas utk diri-sendiri yg  kadang2 alpa.ok.bye.Assalamualaikum :)


khas utk korg muahhh,
(i love u mak)
ps : doakan aku rajin2 belajar and jadi anak bangsa yg berguna ok?(^.^)

No comments:

Post a Comment