Sunday, March 13, 2011

Fairytale : Beauty and the Beast.

hye Assalamualaikum :)
ok now dah hari ahad..dan esok dh mid term...dan aku pulak still mcm.....
http://www.emocutez.com
haha.entah lahh.xde pulakk rasa cuak ke ape..bajet dh perfect je study tuh.entah pape adelahh.tp serius aku mmg dilahirkan sebegini..byk cool dr gelabah..bkn nk puji diri tp tulahh benda yg sebenar.and sometimes being too cool pun susah..buat aku x aware ng keadaan sekeliling and if i'm hurt inside nobody will ever realize.haha..whatever it is i'm trying my best to do it.yes my best but sometimes it didn't go as what i want.but siapa pulakk nk menidakkan rezeki..

oh..Alhamdulillah settle gak keje entrepreneurship tu even baru tahu hari ni yg esok kena hantar.thanks lahh to group members yg beri kerjasama.i love u all.haha

anyway tajuk entry tuh sebenarnya berkaitan ng kita2..masa kecik aku pernah terfikir..kita semua ada mata, ada hidung, ada mulut, ada telinga tapi kenapa muka kita x sama eh..semua muka lain2.except twin lahh.hehe.aku berfikir dan berfikir..dan bila dh besar sikit aku paham sbb dia.sbb ada org mata bulat ada mata sepet dan sebagainya,tp aku x dpt gak cari reason kenapa semua org mata sepet punn x serupa..hmm tu lahh kekuasaan Allah yg aku sendiri masih berfikir..aku pasti jawapan dia ada tp aku yg x tahu..siapa tahu share2 lahh ye ng aku.hehe.dan sebagai manusia even kita semua ada mata ada hidung ada mulut yg sama tp still ramai org suka yg cantik yg handsome dll.untunglahh The Beast yg dpt jumpa Beauty sbb x semua org se'lucky' itu..kenapa ada semua perbezaan tuh?sbb sedap mata memandang kan?apa2 punn aku nak nasihatkan semua including myself yg semua tuh xde apa2 kt mata Allah..stop discriminating others lahh.semua tuh x ke mana..dan ini membuat kan aku terigt Japan yg baru2 ini dilanda gempa bumi 8.9 magnitude..negara yg begitu aku kagumi pun x mampu nak melawan kuasa Allah.mak ckp "doa byk2 Allah dh bg amaran."so people even japan pernah menjajah negara kita,jgn lahh kita berdendam..#prayforjapan



Hanazawa Rui..i hope u are save.wakaka.entah pape akn aku.but he's my idol

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ps : jgn lupa doakan aku dpt jwb exam esok  dan seterusnya.bye~

     http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment