Thursday, March 31, 2011

if only i have one more day with you.

Assalamualaikum.ok aku tahu esok aku exam malaysian studies but i can not get off this feeling.that is bercampur baur...

pertama..aku happy speechless terharu gila ng seorg kwn aku ni.aween..let me write msg yg dia bg(to jannah in future,this will be the best memories ever u get from a friend).

Dear gen,hehe.Sorry to interrupt. Saje je ni.gen,nnti if free,tgk tau cerita ni 'if only' jennifer love hewit berlakon.please3. Youtube ke download ke,tgk pls cerita tu bila2 hang free.nnti if dh tgk text aku kay.
 dan aku reply :
Erk?ween.psl pe cte tu.?boleh explain knape aku rasa terharu n sedih dpt msg kau.?haha.thanks anyway.for u i'll watch.:')
dan kemudian dia reply:
Hang sdih dpt msj cek sbb hang tau yg cek ni syg kat hang,and cek tk penah lupa kat hang pon,ni cek igt ja nk share favorite ceghita cek kat hang.pasai tu hang sedih.hehe.
hahaha.aku gelak je bahasa kedah campur english ni.but seriously aku terharu gila.sbb it's aween ok.aween.thank you thank you thank you aween.by sharing your interest with me after 3 years of being seperated,make me believe you are real.bkn psl cerita bkn psl msg yg klaka.but for u to remember me is more than enough for me to say that you are one of the awesome friend that i ever met.aku x kan lupa msg kau yg dolu2..gen KAWAN SAMPAI BILA2 YA...i love you for that.if only u are here.:')


kedua...td ktorg ada lab pharmaceutical inorganic chemistry,and something unpredictable happened to our group..td others member lahh yg buat.time boiling dia masuk kan 10M of sulphuric acid dlm boric solution.10 molar ok?then its explode..dh le aku dkt gila ng tempat kejadian..Alhamdulillah xde pape yg jadi.abah call td ckp kelas apa.aku ckp lab.then dia suruh hati2 ng chemical ni.cm tau2 je something happen.aku terus cerita kt dia.huhu.ouh cuak gila kot.but i know that girl yg buat experiment tu lg cuak.dugaaan :'(
http://www.emocutez.com

ketiga...call mak sbb ptg td dia call but aku kt lab..mak tny pendapat aku utk pindah n9 balik.wuwuwuw.speechless aku.aku kata batu pahat dh selesa.dekat ng bandar lg senang.but aku tahu mak sebenarnya bosan duduk bp.sbb x ramai kwn.kalau kt n9 org2 kampung ramai knal.huhu.mmg aku shocked gila kot bila mak dlm nada serius nk pindah n9 balik.hmmm.tulahh kisah aku.esok aku nk exam.aja2 fighting jannah
http://www.emocutez.com

doakan ya.bye :)



No comments:

Post a Comment