Friday, March 4, 2011

the making of........................Friendship.

Assalammualaikum..
hmm today aishah dh habis foundation and baru je balik ng kak sarah skali.mak ude n pak ude jemput.hmm..semoga perjalanan and hidup kalian diberkati oleh-Nya.hmm td br tgk citer nanny McPhee.best jugakk.then time bkk fb tuh dpt laa one msg kt fb chat.haha.ok bukan nk prasan kt sini but aku just terharu bila one chinese guy cousemate aku ckp....
haha.sbb dia ni duduk dpn aku kt time kelas.mmg klaka lahh dia ni.nmpk cm tah pape but pandai!bdk jpa lagi tuhh.and lately aku cm dh boleh masuk dlm community tu.best sbb dorg cool,xkedekut ilmu and friendly.although not all of them lahh.hmm,kaklong balik 9 march ni.goodluck for your exam long.ok2 next week study week seminggu (but in schedule it's called mid-term break)pfft.sabar jelahh,
anyway world do pray for my journey in this PHARMACY'S STUDENTS life.hehe.hope i can do much better than previous exam..although through this life ada org yg pergi,tp i believe biarkan lahh sapa2 yg nak pergi,sbb still ada org yg dtg dlm life kita..appreciate all is the best way.bye then.:)

No comments:

Post a Comment