Sunday, March 6, 2011

i was born on 14 January 1991..but when is the date of my death?

assalamualaikum..
today is sunday..alone is better but somehow quite boring.i already watched i am number four yesterday and that movie was cool.hehe.hmm lagi seminggu lagi nak mid term,cepat je masa..(which i guess all people think the same too)..and tajuk entry tuh knape n mengapa begitu..entahlah eh tiba2 je rase nk tulis cm tu after dgr one song ni.bila aku tanya korg "Kau tahu x bila tarikh lahir korang??" and mesti korg jwb..."mestilah tahu..ape lahh birthday sendiri.x kan x tahu" ok2 bila kau tanya"Korang tahu bila tarikh mati korg?x kan x tahu tarikh mati diri sendiri kot"haha.trying to be sarcastic here..no lahh.hmm even org slalu ckp psl topic ni but bila diri sendiri yg berckp rasa ada something yg buat diri realise,x takut ke mati??entah lahh most of my posts ditujukan kat diri sendiri supaya sedar diri sikit.supaya aku x jatuh dlm dunia yg indah tp penuh racun ni.semoga Allah sentiasa menjaga aku keluarga dan kalian semua.amin.

ps : Doakan aku rajin2 blaja ok?bye.            

No comments:

Post a Comment