Monday, April 4, 2011

dia shahz jaszle.

hey.korang nak tahu x org yg x cool tuh macam mana.
org x cool tuh bila dulu dia kutuk2 gila org lain but at the end dia suka pulak org tu..
ouh gila x cool.

http://www.emocutez.com
mmg wei x cool langsung.lepas justin bieber now ni si shah jaszle pulakk.
aku x lupa time mula2 kenal dia kt melodi dulu.."eleh mamat ni poyo gile shahz jaszle konon.bajet orang putih lahh tu.nak glamer ahh guna nama cmtu..wekk"
menyampah ouh dh la bajet gila.sehinggalah semalam tgh syok2 dgr lagu menyesal 6ixth sense,aku tergerak hati nak tgk video asmara (kt suggestion) ni which menyesal is the ost for this series...ouh2 ok sweet gila.baru tgk video.then aku terus tgk kt tonton ASMARA 2.ok sweet gila mamat ni blakon n terus suka dia.x terfikir kebajetan dan kepoyoaan dia dah.haha.dah like punn kt fb.nk tgk asmara 1 tp byk pulakk.tunggu lahh cuti nti nmpknya.



and lagu2 kat dlm video ni mmg best.
paling suka lagu bawalah cintaku.
and well i'm a fan of a poyo and bajet guy.
it is not cool ok -.-
http://www.emocutez.com
ps;jgn x suka org sgt.mereka pun makhluk Allah :)

pictures credited to Google


bestnya lagu ni,,

No comments:

Post a Comment