Thursday, April 7, 2011

aku igt aku boleh.

ok entah lahh ye.lately aku rasa x leh survive lahh duduk sini.td almost nk nangis dpn yana.sbb skrg aku smpi rasa aku x mampu nk terus kan semua benda ni.boleh korang rasa life korg setiap hari cuma pegi kelas, makan,online and tido.dulu before masuk,aku dh set in mind whatever the life is aku akan hadapi,x kesah lahh cmner.now aku x tahu knape..lately mmg aku rasa aku x boleh tahan.aku x mampu.aku boleh berdoa je supaya dpt kekuatan.and pretending everything is ok is the best choice i have.



boleh bagitahu aku cmner nak endure this.
please.

No comments:

Post a Comment