Tuesday, June 22, 2010

sanay...(i wish...)

org selalu nak kembali ke masa lalu utk perbetulkan kesilapan yg lalu though it is impossible.but for me sanay aku boleh pergi ke masa hadapan utk perbetulkan kesilapan aku yg sekarang.
but still it is impossible.so,remember takdir memungkinkan segala-galanya.let us pray for the best to the Al-Mighty.:)

wah lately had been the hardest part in my life.kadang2 dh rase lali sgt ng sumer bende2 ni.aku dpt kejururawatan at unimas.sdeh.tp da lame sket boleh trima lahh.then mak pulak mau aku tukar ke utm.gle lahh awl bln 7 nak masuk U da.ng wadiah nye operation lagi.gle x de mases kg.so, smlm g jb tido umah pak cik sarip.best la skudai tuh.haha.g utm even pak cik ali xde pon.hah!sgt pressure but as always buat2 ok lahh kn.terime je.and smlm k.jibah dtg feel quite relief lahh.sbb die kate nursing tu ok sgt.if dpt nursing pon aku da leh trime..keputusan semua kt tangan mak.sanay it wiil be the last one lahh.dulu time matrik aku nak amek fizik pon.gle kaw2 die marah aku.i know mak pon tertekan.but sanay she will know yg aku lagi tersepit..tp die x tau.watever pon keputusan yg Tuhan dah tentukan utk aku,sanay..dalam perjalanan tu no one get hurt..biarlah.sanay this will be the last hardest-part-in-my-life story.sakit lukakan hati org tp lebih sakit bila kite terpaksa lukakah hati sendiri.semoga semua ketidakpastian ni ends.and it will brings happiness for everyone.SANAY..amin.:P

ps:to those yg bc dont comment pape.thanks..:)

No comments:

Post a Comment