Wednesday, June 23, 2010

i can't...

just now someone called.as my mom wast't here, so we having a talk.die tanye about minat ape?so i answered back that i didnt know.if dulu mmg physics but know what when u dah leave kan sesuatu and nak get it back balik bukan senang.same goes to this matter cmner i nk blaja balik physic tu even i minat gile??then,he asked me yg i minat sains computer tak.so i ckp la xtau sbb takut xde keje plus mak x kasi..die kate bkn mak yg nak belajar.yeah memang.tp at the same time i need her blessing in whatever things i do.aku kesian gak kt mak.but everytime die call sape2 ke ckp yg die stress or pressure psl kemasukan aku ke ipta ni,mesti aku rase sedih gile.aku x boleh dgr psl mende2 ni.i have to make a decision which heart that i should break.me or my mom??and dr dulu i dah choose my heart yg should be break in order no one get hurts.my mom my family.and at last i cant holding back my tears,:'(..i dont regret that i cant be fight-for-what-u-want person.tp i regret,sbb ketike aku choose utk break hati aku at the same time ade gak org yg terluka.cm seolah-olah whatever things that i choose i cant memuaskan hati org lain gak.hope boleh menjerit and bagitau satu dunia the one yg terluka the most is AKU!!and it really hurts when u have to keep it for urself.it hurts.tp bile nk dipikirkan balik masalah ni xde lah besar mane.but,bile da byk2 pendam still rase sakit.kdg2 rase janganlah ade esok utk aku.tp i know we should bersyukur in whatever situation is.nak tau ape yg aku banggekan skg.aku x penah give up utk jadi nurjannah azizan.:)

No comments:

Post a Comment