Friday, October 5, 2012

100th Posts. :) The Lovey Dovey.

Assalammualaikum.
Wah dah seratus post aku kat blog ni. Entah apa lah yg aku merepek2. Well today dah Jumaat. I don't know..Tapi lately aku rasa sangat dan amat cepat berlalu. Rasa mcm baru ju cakap.."Malasnya esok dah Isnin" hari Ahad haritu tup tap tup tap dah Jumaat. Well lagi dua minggu nak study week for CA and dua minggu jugak Kaklong nak balik. And Emak was so excited. Dia kata dulu membilang tahun tunggu sekarang membilang hari je. May Allah ease all. Haaa. Semalam aku godek2 youtube sekali aku dengar lah lagu2 T-ara..memandangkan dorg baru buat concert ktMalaysia semalam. Lepas tu aku terus addicted dgn lagu Lovey Dovey. Kyaaa smart giloss dorg shuffle. And the song pun best jugakkk. :D




I'm a fan of T-ara now. Yeay ;)

No comments:

Post a Comment