Friday, December 31, 2010

dan

ok after long time i didn't write in sudden perasaan nak menaip tu ade.tp aku bknnye ade follower pon.haha.ckp ng kau je lah lappy.but i like this way.yes today is the last day of 2010.sekejap nye.and sincerely this year was the hardest part in my life sbb nak masuk U punya pasal.and Alhamdulillah semua back to normal.in 3 and half year i will finished my study(padahal baru lepas satu sem) saje nak sedap kan hati.hue3.and i never imagined to be a pharmacist in all my live.but DESTINY COME IN MYSTERIOUS WAY kan?kan?hehe.and i hope something that more mysterious can come to me for the day onwards.insyaAllah.dan2 apakah azam aku tahun 2010.aku ni jenis org yg x suka berazam.so kira2 tercapai lah azam aku.horay.act aku ade gak azam tok 2011.tp awal2 aku nak ckp azam ni mesti x tercapai punyer.nak tau azam aku tuh ape??aku nak belajar minum susu.uwekkkkkk!haa kau x ke x bermotivasi gitu ng azam sendiri.gen2.:).huhu.ok2 skrg ni tgh hangat lagi org bercerita psl piala AFF suzuki yg malaysia menang tuh.dah ada lah players yg mula naik popularity nya.salah seorangnya khairul fahmi che mat.time aku tgk kt tv sorg2 tu aku igt aku sorg je yg kagum ng mamat tuh.dan2 bila kau bukak fb.wow u.satu malaysia n asia tenggara ckp psl kehebatan beliau,tahniah2.anyway he's taken.tu yg buat org lain keciwa.bertuah la awek die.bangga woo.dan blog awek die tuh pon dh meletop-letop cm popcorn.but whatever,aku yg br nak minat die terus batalkan niat.biarlah die ng labu2 nya.yg pasti gue tgh suka banget sama itu baim wong.hahaha ok prasaan ni mula2 je excited dah lame2.suka org lain pulak.watever gen watever.daaa ~

No comments:

Post a Comment